Brød & smørelse medfølger alle buffeter i huset, men skal bestilles ved "ud af huset", koster 35 kr. pr. brød.

Samme menu skal vælges til hele selskabet, vi tager dog hensyn for evt. diæter mm.

 

Buffet Surprise 

  Den vi bestemmer.


- Fisk med tilbehør
- 2 slags kød (fugl-gris-lam-kalv) med tilbehør.
- Kartoffel
- Sovs
- Sæsonens salat med dressing

 


Kr. 195,- pr. person.

  

Min. 15 personer

Søndag min. 30 personer

 

Buffetten 

 - Hø røget færøsk laks med havtorn & dild. 

- Paneret hvid fisk med sauce tartare og urter. 

- Unghanebryster med hjertesalat, parmesan og citroncreme.

- Kalvesteg med dampede grøntsager og svampesky. (varm ret) 

- Salat efter sæson. 

- Kartoffelsalat med rygeost, urter og radiser. 

- Mazarinkage med citrus-smørcreme og henkogte bær/frugter. 

 

 

Kr. 300,- pr. person.

 

Min. 15 personer

Søndag min. 30 personer

 

Tilvalg til buffet.

  Skal vælges af hele selskabet

- Rørt kalvetartar med salat og soyavinaigrette. 45,- pr. person.

- Langtidsstegt svinenakke med grillede gulerødder, persille og hasselnødder. 55,- pr. person. (varm ret)

- Oksefilet med rødvinssauce. 55,- pr. person (varm ret)

- Pommes rissolles med urter. 25,- pr. person. (varm)

- Bagt færøsk laks med urter og salsa romesco. 60,- pr. person.

- 2 gode oste fra nær og fjern med sylt og knækbrød. 50,- pr. person.

- Pommes dauphinoise. 35,- pr. person. (flødekartofler og varm)  

 

 

 Den grønne buffet

 

- Stegte svampe med nødder.

- Bagte peberfrugter med timian.

- Courgetter med karry olie og estragon.

- Cæsar salat med croutoner, cæsar dressing og løg.

- Brændte gulerødder med persille tapanade.

- Tomater og ærter i urtevinaigrette.

- ”Kål Slau”

- Snittet kål, høvlet gulerødder, kvast kørvel og hvidløg.

- Grov salat af knolde og urter i rygeostecreme.

 

Kr. 315,- pr. person.

 

Min. 15 personer

Søndag min. 30 personer

efterhånden som sæsonerne skifter, vil nogle retter ændres efter torvets udbud

 

Tilvalg til den grønne menu - pr. pers.


Stegt kyllingebryst 35,-
Rosa stegt kalvesteg 45,-

 

Duevangs Klassiske menu.

  3 retter   

- Duevangs Rejecocktail.

- Kalv stegt som vildt - vildt sky - pommes rissolles - svampe og bønne sauté samt Waldorff salat.

- Duevangs is lasagne - 2 slags flødeparfait i sprøde nøddeflager serveret med coulis.

  Der kan ikke skiftes retter ud i den denne menu. 

 

Kr. 395,- pr. person.

 

Min. 15 personer

Søndag min. 30 personer

 

 

  Let frokostbuffet.


- Hyldeblomst sild med estragon, æble og creme fraiche
- Smørstegt fisk med remulade og citron
- Varmrøget Laks med urtecreme
- Lun Leverpostej med ristede svampe og bacon i tern
- Hønsesalat
- Lun Svinemørbrad med syltede rødløg og syltede agurk
- Kartoffelsalat med urter, rygeost og radiser.
- 2 slags ost med sylt
- Rugbrød og ”vores” lyse brød og smør


Kr. 225,- pr. person.

 

Min. 15 personer

Søndag min. 30 personer

 

Drikkevarer.


Kaffe/the 45,- (med sødt 75,-)
Husets vine pr. fl. rød-hvid-dessert 200,-
Fadøl lille 38,- stor 64,-
Alm. flaske øl 40,-
Speciel øl flaske 50 cl. 68,-
Sodavand 38,-