• Vi holder ferielukket i uge 29 og 30

    Første åbningsdag efter ferien er den 3. august.
  • 1

AFTENMENU I RESTAURANTEN

Kl. 17.30 - 21-00
Vores menukort består af mindre retter, som vi løbende skifter i takt med sæsonen og humøret i køkkenet. Menuen har fokus på grønt, fisk og skaldyr samt enkelte kødretter. 
Vores retter er, mindre retter dvs. alle har forretstørrelse. Vi anbefaler 2 til 4 retter afhængigt af, hvor sulten du er.

 

OBS - Selskaber på 6 personer og derover bedes venligst bestille én samlet menu.
 

DELUXE RETTERNE

Tomater -    hesterejer - urter - bacon emulsion. 

140,- 

Hummer -   kartofler - ærter - fløde - brunet smør - urter.

165,- 

Pighvar -   muslinge blanquette - babymajs - blomsterkarse. 

165,- 

Ande "lasagne" -   sprød pasta - nye løg - stuvede hvide asparges.

155,-

Sommerbuk -   morkler - grønne asparges - jus af fermenterede hvidløg.

165,- 

 

TILKØB

Ønsker man mere fylde, kan man bestille som tilkøb til sin menu.
Kartoffel. Pr. Person kr. 45,-
 

 

DESSERT & OST

Hyldeblomst -   jordbær - rabarber - vanilleiscreme.

145,- 

Udvalg af unika oste med tilbehør.

2 slags 90,-   5 slags. 155,-

*

VIN TIL MADEN

Vin pr. glas tilpasset maden
Fra 85,- pr. glas eller se vinkort.

*

VAND TIL MADEN

Med brus 750ml 55,-

Uden brus 750ml 55,-

VELKOMST

Champagne 125,-

Cava 85,-

GT 95,-

*

Røgede saltede mandler. 45,-

Mixede oliven 45,-

 

Bestil bord her, via Dinnerbooking

Alle retter og priser er med forbehold for ændringer